Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

8 kledingtips om goed voor de dag te komen

in Kleding

Kledingstyliste Nathalie Bharos helpt je in 'Van Harte' met het vinden van de juiste kleding voor elk feest dat gevierd wordt.

Ton Hanegraaf wil er goed en representatief uitzien voor het openingsfeest van zijn nieuwe bedrijf. Hij wil niet in pak, zoals altijd. Maar hij wil wel goed voor de dag komen en er netjes uitzien. Nathalie Bharos weet daar wel raad mee! Bekijk de video en doe je voordeel met deze acht kledingtips van Nathalie.

Dit zijn de 8 tips:

 1. Een leuke en andere manier van je pijpen en mouwen oprollen, is een grote omslag met een kleintje daaroverheen. Zo blijf je de rand van je broek en de manchet van je mouw zien. Dit geeft een wat speelsere/meer nonchalante look én het blijft net wat steviger zitten.
   
 2. Kies een leuke sok om je karakter mee aan te geven. Ben je bijvoorbeeld een vrolijk type? Ga voor kleur. Dit detail zal opvallen bij mensen die er oog voor hebben.
   
 3. Wit staat voor puurheid en dat je zuiver op de graat bent. Goede keus dus bij een zakelijk overhemd.
   
 4. 80% van de Nederlanders oogt gezonder in crème wit dan in helder wit. Alleen als je van nature een getinte huid en donker haar hebt, staat wit mooier.
   
 5. Op zoek naar een business casual jeans? Zorg er dan voor dat er een beetje polyester in zit. Dit zorgt ervoor dat hij beter zijn vorm en kleur behoud, en dus netjes blijft.
   
 6. Heeft je jeans geen vlekken, maar wil je hem wel opfrissen? Hang hem dan een nachtje buiten of in de badkamer als je gaat douchen. Was je jeans niet te veel. Zo blijft hij langer mooi.
   
 7. Een horloge is voor een man een mooi statement accessoire. Kies met zorg een klokje dat bij jouw stijl past.
   
 8. Ga voor niet meer dan 3 kleuren per outfit. Je kan wel meer tinten van één bepaalde kleur gebruiken.

Volg ons op