Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Bekijk de promo van 'Van Harte'

in Extra

In het nieuwe tv-programma 'Van Harte' vieren we het leven en alles wat daarmee te maken heeft. Van persoonlijke viermomenten, feestelijke tips tot lokale en nationale volksfeesten.

We ontmoeten mensen die een intens of bijzonder moment in hun leven vieren. Vieren met een lach en soms ook met een traan. En vanuit de kas laten verschillende experts zien hoe je van elk moment een feestje maakt.

'Van Harte' is vanaf 8 januari iedere maandag t/m donderdag te zien om 17.55 uur op NPO 2. Bekijk alvast onze promo!

Volg ons op