Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Creatief idee: fleurig bloemstuk op boomstronk

in Bloemen

'Toe Bisjwat' zegt dat je wat? Het is het Joodse bomenfeest. In Israël viert men tijdens dit feest dat de natuur weer tot leven komt. De openspringende boomknoppen getuigen van nieuw leven. De lente is begonnen. Geïnspireerd door dit feest maakt Pim van den Akker met een oude boomstronk een fleurig en kleurig bloemstuk.

Dit heb je nodig:

 • Boomstam à 20 cm
 • Vlinderboor
 • Gewone boor
 • Glas buizen
 • Crêpe papier of ecoline
 • Tonkin stokjes
 • Gekleurd wol
 • Citroenen
 • Sander Sonia
 • Calla (zantedeschia)
 • Freesia
 • Chrysanthemum

De benodigde materialen zijn bij de lokale bloemist en in tuincentra te verkrijgen.

Meesterbloembinder en trendsetter Pim van den Akker laat je in 'Van Harte' zien wat je met bloemen en planten kunt doen als je iets te vieren hebt.

Volg ons op