Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Drie tips van kledingstyliste Nathalie Bharos

in Kleding

Kledingstyliste Nathalie Bharos helpt je in 'Van Harte' met het vinden van de juiste kleding voor elk feest dat gevierd wordt.

Nathalie heeft drie prachtige jurken uitgekozen voor Diana. Na een grillige periode heeft Diana haar man opnieuw ten huwelijk gevraagd. Maar wat trek je aan op de feestelijke dag? Benieuwd welke jurk Diana uitkiest? Bekijk de video en lees hieronder drie stylingtips van Nathalie Bharos.

Dit zijn de stylingtips:

  1. Een lange jurk in één kleur geeft lengte. Ook als je een kleiner postuur hebt.
     
  2. Rol je mouwen altijd een beetje op. Het laten zien van een stukje arm maakt dat je hele silhouet slanker oogt.
     
  3. Wil je een buikje verbergen in een jurk? Draag dan een A-lijn jurk. Verhoogde taille, met uitlopende rok.

Volg ons op