Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Help, wat trek ik aan?

in Kleding

Heb je iets te vieren en weet je niet wat je aan moet? Grijp je kans en meld je nu aan voor gratis kledingadvies!

Stuur een e-mail naar [email protected] en wie weet maak jij kans om in de uitzending te komen van het nieuwe tv-programma 'Van Harte', een programma rondom de meest uiteenlopende vier-momenten in het leven.

Heb je bijvoorbeeld een feest met dresscode Ascot maar je hebt geen idee wat dit is. Of je hebt een nieuwe baan waarvoor je een perfecte outfit nodig hebt. Of je loopt altijd in vrijetijdskleding maar wordt op een feest in pak verwacht. Het zijn allemaal mooie momenten om feestelijk bij je outfit stil te staan.

Onze kledingstyliste Nathalie Bharos staat voor je klaar! Dus grijp je kans en meld je snel aan.

Volg ons op