Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Liesette Braams viert haar terugkeer op het circuit

in Extra

Het is feest voor Liesette Braams. Na haar gevecht tegen kanker stapt ze opnieuw in een raceauto.

Zo’n 10 jaar geleden maakte ze kennis met het racen, en ze was meteen verkocht. ‘Dit wil ik!’ En ze heeft aanleg, in veel races laat ze al gauw de meeste coureurs achter zich en zo groeit ze uit tot één van de beste vrouwelijke autocoureurs in Europa. Tot er een paar jaar geleden een bijzondere vorm van kanker bij Liesette geconstateerd.

Er breekt een moeilijke en onzekere periode aan. Word ik weer gezond? Hoe moet het met mijn gezin? En, kan ik ooit weer racen? Liesette is een doorzetter en knokt zich terug. En vandaag is het daarom feest: Liesette gaat voor het eerst de racebaan weer op!

Volg ons op