Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Oproep: Heb jij binnenkort iets te vieren?

in Extra

We vieren het leven, omdat we dankbaar zijn! Een vijftigste verjaardag, thuis na een emigratie, de eerste verjaardag na een zwaar jaar, het adopteren van een kindje, terug uit het ziekenhuis, een jubileum of een verrassingsfeest: we maken een bijzondere dag mee van iemand die iets te vieren heeft.

Mooie ontroerende verhalen van mensen die dankbaar het leven vieren met een lach en een traan. Dat is waar we naar op zoek zijn voor 'Van Harte'. Die verhalen lopen natuurlijk ontzettend uiteen. Het belangrijkste is dat het een bijzondere of feestelijke dag is voor hem of haar. Door middel van deze persoonlijke inkijkjes ontdekken we het verhaal en hopen we de kijker te inspireren om ook de kleine en grote dingen van het leven te vieren en bewust dankbaar te zijn.

Kortom: heb je iets te vieren, of weet je binnenkort een bijzonder viermoment? Mail ons! Je kunt een mailtje sturen naar: [email protected]

Volg ons op