Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Vlog: Annemarie Pronk stelt zich voor

in Bakken

"Ach, wat kan mij het schelen!" Met die houding vulde Annemarie Pronk eind 2015 haar aanmeldformulier in voor de populaire bakwedstrijd 'Heel Holland Bakt'. Ruim een half jaar later ging ze met de eerste prijs naar huis. Vanaf dinsdag 9 januari is ze te zien als bakexpert in 'Van Harte'.

In haar keuken - waar kan het ook anders - stelt Annemarie zich aan je voor. Bekijk hierboven haar filmpje.

Recepten
Annemarie Pronk bakt in 'Van Harte' de feestkalender rond. In de uitzending van dinsdag 9 januari laat ze zien hoe je van Driekoningen een feestje maakt. En voor alle thuisbakkers: bekijk hier het recept van haar Driekoningentaart met peer.

Volg ons op