Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Vlog: Frank Bosman stelt zich voor

in Feesten

Maak kennis met cultuurtheoloog Frank Bosman. In 'Van Harte' bezoekt hij elke week een nationaal, regionaal of lokaal feest - van volks tot religieus - en vertelt hij over de achtergronden ervan.

In de allereerste uitzending van 'Van Harte' brengt Frank een bezoek aan een traditioneel Joods Loofhuttenfeest. Hij legt uit wat het feest betekent en waarom het vandaag de dag nog steeds wordt gevierd. Kijk maandag 8 januari om 17.55 uur op NPO 2.

Lees hier meer over Frank

Volg ons op