Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Twee stylingtips om in de veertigdagentijd toe te leven naar Pasen

in Styling

Styliste Joëlle Rothuizen laat zien hoe je op een originele en creatieve manier kunt toeleven naar Pasen. De periode voorafgaand aan het paasfeest, ook wel de veertigdagentijd genoemd, is voor veel mensen een periode van bezinning.

Joëlle maakt een kaarsenstandaard waarmee je de veertig dagen voor Pasen op een bijzondere manier kunt beleven. Bekijk de video en zie hoe je stap voor stap thuis aan de slag kunt.

Tip 2
Behalve de kaarsenstandaard laat Joëlle ook zien hoe je dit idee heel mooi kunt delen met anderen. Ze maakt een mini-versie die je kunt meenemen of weggeven. Benieuwd? Bekijk de video en laat je inspireren!

Volg ons op