Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Wie is Pim van den Akker?

in Bloemen

Maak kennis met bloemkunstenaar Pim van den Akker, één van onze experts in 'Van Harte'. Pim stelt zich graag even aan je voor, want hij is regelmatig te zien in het programma.

"Mijn naam is Pim van den Akker en ben vader van twee prachtige zoons. Ik ben bloemkunstenaar en auteur, en altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijzelf en anderen te inspireren. Door mijn werk reis ik de hele wereld over en mag ik bijzondere dingen maken en doen met bloemen en planten.

Hierin kan ik perfect mijn liefde voor de natuur en creativiteit kwijt. Ik word ook echt blij van dingen creëren, het werken met een natuurlijk product, het realiseren van iets waar mensen blij van worden. Het mooie van mijn werk is dat ik elke dag wel iets maak waar ik blij van word. Op die manier vier ik de kleine dingen van het leven dagelijks.

Mijn rol binnen het programma is dat ik elke week iets laat zien met bloemen en planten en vooral wat je er nog meer mee kunt doen wanneer je iets te vieren hebt."
 

Twee tips van Pim:

Volg ons op