Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Zeven slimme kledingtips van styliste Nathalie Bharos

in Kleding

Styliste Nathalie Bharos helpt je graag met het vinden van de juiste kleding. Ze heeft een aantal slimme kledingtips voor je.

Voor kledingstyliste Nathalie Bharos is het uitzoeken van kleding voor anderen een feestje. Voor Henriëtte, die binnenkort haar 12-jarig huwelijk viert, heeft Nathalie drie outfits uitgekozen. Benieuwd welke outfits? Bekijk de video en lees hieronder de kledingtips van Nathalie.
 

De 7 tips:

 1. Wil je een buikje verbergen? Kleed je dan zoveel als mogelijk in één kleur of tinten van die kleur. Draag je contrasterende kleuren, dan wordt de aandacht namelijk naar de plek van de overgang ervan getrokken. Dus bijvoorbeeld naar je middel/buikje als je een wit T-shirt in je donkere jeans draagt. Ben je in één kleur, dan wordt de aandacht naar het geheel getrokken en niet naar één bepaald punt.
   
 2. De lichtste kleur in je outfit trekt de aandacht. Wil je een buikje verbergen en je benen accentueren? Ga dan voor een donkere top en lichte onderkant.
   
 3. Frisse kleuren geven je een feestelijke en stralende look. Ze kunnen je stemming meteen een lekkere boost geven.
   
 4. Een budgettip: Koop bij je onderkant meteen meerdere tops. Je zult merken dat je je broek of rok dan veel meer draagt en steeds weer op een andere manier. Zo voorkom je dat je steeds dezelfde set draagt.
   
 5. Sla je mouwen, zelfs van je jasje, altijd een beetje om. Doordat je een stukje van je polsen, je dunste lichaamsdelen, laat zien, oogt je silhouet meteen slanker.
   
 6. Chainbags zijn helemaal hip. Een tasje met een lekkere dikke ketting eraan. Kijk of de kleur ervan bij de kleur van je sieraden past.
   
 7. Op het moment zie je dat er meerdere kettingen bij elkaar gedragen mogen worden. Lekker nonchy bij elkaar. Dit trekt natuurlijk wel de aandacht, dus zorg er dan voor dat je niet té opvallende oorbellen draagt. Ga voor één aandachtspunt.

Volg ons op