Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

10 kledingtips: Zo geef je je feestelijke outfit meer pit

in Kleding

Voor kledingstyliste Nathalie Bharos is het uitzoeken van kleding voor anderen een feestje. Nathalie helpt Sanne bij het kiezen van een vrolijke, vrouwelijke outfit voor de trouwdag van haar zus. Sanne mag namelijk getuige zijn bij het huwelijk.

Heb jij ook een bruiloft in het verschiet? Kledingstyliste Nathalie Bharos geeft je een aantal handige en leuke tips.
 

Tien tips van Nathalie:

 • Experimenteer eens lekker met frisse en warme kleuren. Op een bruiloft wordt de liefde gevierd en daar mag best wat kleur aan te pas komen.
   
 • Kleuren beïnvloeden zowel je eigen stemming als die van anderen, dus ik zou zeggen: zoek de kleur die je goed laat voelen. Je ziet het meteen als je de juiste kleur aan hebt. Je haar gaat glanzen, je tanden lijken witter, lijntjes lijken te verdwijnen én er verschijnt een glimlach op je gezicht!
   
 • Heb je een jurk in gedachten voor de bruiloft? Check toch ook eens de pakken. Net zo vrouwelijk én feestelijk! Zoek dan wel naar een mooie top voor eronder voor als je je jasje uitdoet. Tijdens het feesten en dansen bijvoorbeeld.
   
 • Roze is een kleur die je veel blijft zien. Kijk goed welke kleur er mooi bij je huid staat. Heb je net als Sanne een koele ondertoon? Kies dan een heldere frisse tint als bijvoorbeeld fuchsia.
   
 • Vorig jaar waren de off-shoulder tops en jurken helemaal in de mode, dit jaar zijn het de cut outs. Hierbij zijn er stukken uit de jurk weggelaten waardoor dat deel van je lichaam zichtbaar wordt.
   
 • Een kledingstuk in de kleur van je ogen versterkt de kleur van je ogen vaak heel mooi. Kijk thuis maar eens in de spiegel.
   
 • Losse kraagjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Super leuk om je outfit net een speelse twist te geven. Ook fijn voor als je niet van sieraden houdt, maar je de halslijn van je bovenkant te kaal vindt.
   
 • Mijn motto is: de mismatch is juist match! Juist als je dingen die niet bij elkaar verwacht, kan het de outfit een beetje meer spice geven. Een roze jumpsuit met gele of groene pumps bijvoorbeeld. Het maakt het geheel wat spannender en hipper.
   
 • Heb je een uni outfit aan, een outfit in één kleur zonder werkjes of patronen, ga dan voor opvallende accessoires/ tasjes/ riemen met bijvoorbeeld dierenprint.
   
 • De haarelastiekarmband is een prachtig subtiel sieraad waarin je je haarelastiek stijlvol bij je kunt dragen. En je kunt de kleur van het elastiekje op je outfit afstemmen.

Tot slot... Denk ook even na over je jas voor het geval je er eentje nodig gaat hebben.

Volg ons op