Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

8 tips voor een vlotte 50-plus kledingstijl

in Kleding

Ben je op zoek naar mooie of feestelijke kleding die past bij je leeftijd? Stijlvol en bij voorkeur ook nog een beetje sexy? Kledingstyliste Nathalie Bharos weet raad en geeft een aantal handige tips voor vrouwen boven de vijftig.

Dit zijn de 8 tips:

 • Word je wat ouder en vind je niet alle kleuren meer even classy staan? Ga dan eens op zoek naar een kledingstuk in een gedempte kleur. Dit is soms net wat stijlvoller dan een harde, schreeuwerige kleur.
   
 • Wil je een outfit wat vrouwelijker maken? Draag dan een kanten top onder je blouse, vest of jasje. Dit zorgt meteen voor een vrouwelijke touch.
   
 • Ben je een wat stoerder typ? Met een leren/ laather look legging onder je jurk oog je net wat meer nonchy dan met een panty. En het zit ook heerlijk! Vooral de corrigerende varianten.
   
 • Corrigerend ondergoed heb je tegenwoordig in veel verschillende varianten. De bodystocking, en dan vooral met een kantje, is een mooie optie voor als je er toch ook een beetje charmant in uit wilt zien.
   
 • Moet je broek een stukje korter? Speld hem dan pas af als je de schoenen die je eronder gaat dragen ook bij je hebt. Zo weet je zeker dat je de juiste lengte krijgt.
   
 • Draag je zowel goud als zilver? Let dan op dat je bij de details van je schoenen voor een kleur metaal gaat die bij beiden past.
   
 • De chain bag, een tas met een schakelketting als hengsel, is heel populair. Het leuke eraan is dat je zelf een lint of sjaaltje door de schakels kunt rijgen. Hierdoor kan je je tas personaliseren en aanpassen op je outfit.
   
 • Ben niet bang om ook de mouwen van je leren jack om te slaan. Zelfs als deze een rits heeft. Vaak zit er een leuke voering in verstopt én met een stukje blote pols oogt je silhouet meteen ook een beetje slanker en vlotter. Mooi meegenomen.

Volg ons op