Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Stylingtip: Maak zelf een macramé hanger met engeltjes

in Styling

Komende zondag wordt in veel kerken Maria Boodschap gevierd. Op dit feest wordt herdacht dat de engel Gabriël bij Maria verscheen en haar vertelde dat ze zwanger zou worden van Jezus. Styliste Joëlle laat zich inspireren door dit feest en gaat op een creatieve manier aan de slag.

Joëlle maakt een trendy item dat ook heel mooi in de kinderkamer staat. Ze maakt een leuke macramé hanger: een koperen buis met daaraan een koor van kleine Gabriël engeltjes.

Wil je deze macramé hanger zelf ook maken? Bekijk de bovenstaande video waarin Joëlle stap voor stap uitlegt hoe je 'm maakt.

Volg ons op