Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Zes kledingtips om er goed en feestelijk uit te zien

in Kleding

De juiste kleding laat iemand optimaal stralen. Wie wil dat nu niet? Doe je voordeel met zes handige kledingtips van styliste Nathalie Bharos.

Voor Nathalie Bharos is het uitzoeken van kleding voor anderen een feestje. In 'Van Harte' geeft ze geregeld kledingadvies. Nicolette is voor de bruiloft van haar dochter op zoek naar een mooie feestelijke outfit. Kledingstyliste Nathalie heeft drie outfits uitgezocht voor Nicolette. Benieuwd welke outfits? Bekijk de video en lees hieronder de handige kledingtips van Nathalie.
 

Dit zijn de tips:

1.    Bij het uitzoeken van een outfit voor een bruiloft denken mensen vaak als eerste aan een jurk, terwijl een broekpak net zo feestelijk kan zijn.

2.    Heb je grijs haar? Dan staan ijzige frisse tinten als lichtblauw, zacht roze en lila mooi. Dit is ook de reden dat zilveren sieraden ineens mooier kunnen staan dan bijvoorbeeld goud.

3.    Kopieer wat je ziet in je gezicht in je outfit. Heb je bijvoorbeeld licht (grijs) haar, lichte ogen en een lichte huid? Dan heb je weinig contrast en kan je het beste gaan voor kleding met weinig contrasterende kleuren of drukke patronen. Het trekt de aandacht dan namelijk van jou af, waardoor vooral je kleding de aandacht trekt. En het is nou net de bedoeling dat mensen zeggen: "Wat zie jij er goed uit!" In plaats van "Wat een mooie outfit".

4.    Schoenen en een mooie tas maken je outfit af. Hier mag je lekker opvallende kleuren en patronen gebruiken, omdat het niet direct in je gezicht zit. Je kunt er een stukje van je karakter mee aangeven. Stoer, vrouwelijk, rustig of uitbundig...

5.    Ben je wat kleiner van postuur? Ga dan voor kortere jasjes. Dit is net wat pittiger en maakt dat je langer lijkt. 

6.    Een sjaal met lurex, goud-, zilver- of bronskleurig metaalgaren maakt dat je er meteen wat feestelijker uit ziet.

Volg ons op