Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Maak zelf hippe bloempotjes van stoer beton

in Styling

Styliste Joëlle Rothuizen laat zien hoe je heel eenvoudig leuke cadeautjes van beton kunt maken. Ze maakt hippe plantenpotjes en stoere kaarsenstandaards. Een goed idee voor een budgetcadeau of om je eigen huis mee op te leuken.

Dit heb je nodig:

  • betonmix (snelbeton)
  • water
  • emmer
  • kartonnen verpakkingen (bijv. yoghurtbekers of melkpakken)
  • schuurpapier
  • koperen pijp
  • plantjes
  • kaarsen

Volg ons op