Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Poll: welke outfit is jouw favoriet?

in Kleding

Danielle gaat binnenkort trouwen in Polen. Het bruiloftsfeest duurt twee dagen. Op de tweede dag is er nog een informele viering. Wat trek je op die dag aan als bruid? Kledingstyliste Nathalie Bharos heeft drie setjes voor Daniëlle uitgekozen. Welke outfit is jouw favoriet?

Let op!
Het kan een paar seconden duren voordat de poll geladen is.

In de uitzending van woensdag 11 april zie je welke outfit Stella heeft gekozen. Kijk om 17:50 uur op NPO 2!

Volg ons op