Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Styling: Maak je eigen trouwprieel

in Styling

Een ceremonieel huwelijk kan in ons land plaatsvinden waar je maar wilt en dus ook buiten! Het leuke is dat je dan onder een prachtig prieeltje kunt trouwen, net als in de film.

Syliste Joëlle Rothuizen laat zich inspireren door een traditionele joodse choepa; een baldakijn. Ze laat zien hoe je zelf vrij eenvoudig een trouwprieel kunt maken. Bekijk de video waarin ze stap voor stap uitlegt hoe je te werk kunt gaan.

Volg ons op