Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Stylingtip: Feestelijke cijferverlichting voor de jarige job

in Styling

Wie kent ze niet, de opblaasbare Abraham of Sara in de tuin als de mooie leeftijd van 50 jaar wordt bereikt? Maar ben je een beetje handig, dan heeft styliste Joëlle Rothuizen een leuk en hip alternatief om de hele buurt te laten weten dat er een feestje gevierd wordt.

Joëlle maakt twee grote houten cijfers met feestelijke verlichting. Wil je dit ook maken? Bekijk de video en zie hoe je stap voor stap deze lichtcijfers kunt maken. Natuurlijk kun je in plaats van cijfers ook lichtletters maken en zo je feestelijke boodschap uitstralen!

Volg ons op