Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Wat draag je als bruid als je ook nog een informele viering hebt?

in Kleding

Nathalie helpt aanstaande bruid Daniëlle aan een stralende outfit voor een bijzondere dag. Ze gaat trouwen in Polen en daar duurt het bruiloftsfeest maar liefst twee dagen! Op de tweede dag is het minder formeel, maar wat trek je dan aan als bruid?

Voor kledingstyliste Nathalie Bharos is het uitzoeken van kleding voor anderen een feestje, dus ze helpt Daniëlle en jou graag met de volgende tips:

Wit tinten
Alleen de bruid mag, tenzij anders vermeld door het bruidspaar, in het wit, crème, ivoor of welke andere tint van wit dan ook verschijnen.
Een perfecte kleur dus als je als bruid op een informelere bijeenkomst met je gasten toch nog graag wilt opvallen.

Pastel tinten
Lichte, zachte kleuren zorgen voor een romantische en stijlvolle bruidslook.

Pailletten en strass steentjes
Je mag lekker schinen op jouw dag/dagen, dus ook glinsterende stoffen, pailletten en steentjes mogen tijdens het informele deel.

Kant en mooie stoffen
Kies je stoffen zorgvuldig uit. Kant is romantisch en daarom perfect voor een bruid. Ook soepele en luchtige stoffen geven net een beetje meer dat feestelijke gevoel. Ze zijn daarbij ook letterlijk en figuurlijk wat minder stijf, en dus formeel.

Sieraden
Wat betreft je sieraden mag je als bruid best een beetje extra uitpakken. Een beetje extra "bling" dat het licht weerkaatst zet je net een beetje meer in de spotlight.
Een haarelastiekarmband is een stijlvol accessoire om je haarelastiek om je pols bij je te kunnen dragen. Het elastiekje kan je afstemmen op je outfit.

Schoenen
Maak de keuze uit een klein hakje, een blokhak of sleehak. Hier houd je het waarschijnlijk het langste op uit. Een schoen in goud-, rosé- of zilverkleur past eigenlijk bij iedere tint wit. Ga je voor een witte schoen, moet je het goed afstemmen, vanwege de vele verschillende tinten wit.

Welke oufit vind jij het leukst?

Hieronder zie je de drie outfits die Nathalie voor Daniëlle heeft uitgekozen. Welke outfit is jouw favoriet? Stem hier op onze poll

Volg ons op