Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

DIY: Maak een origineel en persoonlijk moederdag cadeau

in Styling

Wil je je moeder verrassen met een leuk persoonlijk cadeau? Styliste Joëlle Rothuizen laat zien hoe je zelf eenvoudig een origineel cadeau in elkaar kunt zetten: een tijdschriftenrek met dienblad voorzien van een persoonlijke boodschap.

Bekijk de bovenstaande video waarin Joëlle stap voor stap uitlegt hoe je het beste te werk kunt gaan. Laat je inspireren en verras je moeder met jouw persoonlijke creatie. Veel succes en plezier met geven!

Volg ons op