Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Kledingtips voor wanneer je aan het afvallen bent

in Kleding

Als je aan het afvallen bent, groeit waarschijnlijk de behoefte om een nieuwe garderobe aan te schaffen. Misschien vraag je je wel af: Welke kleding kan ik nu aan, maar ook als ik nog wat kilo's lichter ben?

Kledingstyliste Nathalie Bharos weet raad! Ze heeft een paar slimme tips voor je.

Dit zijn de tips:

 1. Bekijk jezelf eens goed in de spiegel. Liefst met aansluitende kleding. Wat valt je op? Wat zijn je sterke punten geworden na het afvallen? Daar gaan we de nadruk op leggen.
   
 2. Daar waar je rok eindigt, wordt de aandacht naartoe getrokken. Als je de nadruk dus niet op je kuiten wilt, moet je ervoor zorgen dat de rok eindigt op een stuk been dat juist wel de aandacht mag krijgen. Of je kan voor een lange maxi rok gaan.
   
 3. Met een A-lijn jurk leg je het accent op je taille in plaats van je buik. Helemaal top dus voor veel dames!
   
 4. Een rok met bijpassende top kan er ook voor zorgen dat je silhouet slanker oogt. Je kan dan namelijk zelf bepalen waar je de overgang van top naar rok wilt hebben. Daar waar de aandacht naartoe getrokken 'moet' worden.
   
 5. Wil je slanker ogen? Kleed je dan zoveel mogelijk in één kleur of dezelfde kleurtinten. Het zorgt voor een lange verticale lijn op het lichaam. Verticale lijnen geven namelijk lengte en maken smaller.
   
 6. Wil je iets nieuws proberen in je outfit, maar is het nog even wennen? Begin dan bij je accessoires. Een opvallend schoentje of een stoere tas maken ook al een verschil.

Volg ons op