Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Tip voor examencadeau: Maak een origineel en persoonlijk tafeltje

in Styling

Het schooljaar loopt ten einde en dat betekent ook dat de tijd van examenfeesten bijna aanbreekt. Styliste Joëlle Rothuizen laat je zien hoe je een persoonlijk en origineel examencadeau kunt maken: een uniek zelfgemaakt tafeltje.

In de bovenstaande video legt Joëlle uit hoe je het tafeltje kunt maken. Ze laat stap voor stap zien hoe je het beste te werk kunt gaan. Veel succes en veel plezier met geven!

Volg ons op