Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Zet de bloemetjes buiten na IJsheiligen

in Bloemen

Voor iedereen met groene vingers is het wel bekend dat na IJsheiligen de kans op nachtvorst zo goed als zeker voorbij is. Vanaf 15 mei kun je dus met een gerust hart aan de slag met éénjarige zomerbloeiers in je tuin of op je balkon.

Bloemkunstenaar Pim van den Akker laat zien hoe je op een originele manier je tuintafel of balkon gezellig kunt maken. Ook vertelt hij waar de naam IJsheiligen vandaan komt. Nieuwsgierig? Bekijk de bovenstaande video.

Tip:
Dompel je plantjes even in het water voordat je ze in de bloempotten zet.

De benodigde materialen zijn bij de lokale bloemist en in tuincentra te verkrijgen.

Meesterbloembinder en trendsetter Pim van den Akker laat je in 'Van Harte' zien wat je met bloemen en planten kunt doen als je iets te vieren hebt.

Volg ons op