Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Zo kies je de ideale blouse en voeg je kleur toe aan je garderobe

in Kleding

Draag je vaak neutrale, veilige tinten en wil je meer kleur toevoegen aan je garderobe? Of kun je nooit slagen voor een leuke blouse? Kledingstyliste Nathalie Bharos weet raad! Doe je voordeel met haar tips én veel shopplezier!

Dit zijn de tips:

 • Houd je wel van kleur, maar wil je niet teveel de aandacht trekken? Ga dan voor accentkleuren. Houd de kleuren voor het overgrote deel rustig of ton sur ton, en laat dan één opvallende/afwijkende kleur in de print/letters of details terugkomen. Je kunt ook voor felgekleurde accessoires gaan.
   
 • Kijk goed naar je figuur als je een blouse uitzoekt. Waar wil je het accent leggen? Bij je taille? Ga voor een kort model met V-hals. Bij je benen? Ga voor een langere blouse die tot halverwege je bovenbeen reikt.
   
 • Kijk ook goed naar de stof van een blouse. Lichte en glimmende stoffen maken dat je groter oogt. Zorg er ook voor dat een stof lekker soepel valt. Een dunne katoenen blouse kan bijvoorbeeld op je huid plakken en dus tekenen.
   
 • En let ook op de halslijn van de blouse. Een ronde halslijn maakt je ronder en een V-hals maakt dat je smaller oogt.
   
 • Draag je graag sneakers? Probeer dan eens een sneaker met een wedgezool. Een verborgen sleehakje. Je krijgt hierdoor toch het effect alsof je op pumps loopt: een rechte rug, buik een beetje ingetrokken en mooie aangespannen benen.
   
 • Wil je een platte sneaker. Ga dan voor een sneaker met lak of mooie metallic accenten. Een puntige neus oogt ook meteen wat chiquer.
   
 • Houd je van sneakers? Dan vind je een stoer of opengewerkt veterschoentje vaak ook leuk.

Volg ons op