Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 8 januari

Bij het programma 'Van Harte' is altijd wat te vieren! Frank Bosman brengt een bezoek aan een traditioneel Joods Loofhuttenfeest. Hij legt uit wat het feest betekent en waarom het vandaag de dag nog steeds wordt gevierd.

Helleborus
Pim van den Akker laat in de kas zien hoe je je kale wintertuin opfleurt met een prachtig bloemstuk.

Adoptiekindje
En we zijn te gast bij een bijzonder feestelijk moment voor de familie Hofsink. Zij gaan hun tweede adoptiekindje ophalen in Taiwan.

N.B.
Deze aflevering is helaas niet online te bekijken.

Volg ons op