Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 10 januari

Van Harte - woensdag 10 januari

Bij het programma 'Van Harte' is altijd wat te vieren! Vandaag zijn we te gast op een bijzondere dag voor Huub van Esch; hij wordt 65 jaar. Huub heeft een roerig leven achter de rug. Zijn vrienden uit de kerk organiseren een feest voor hem. Hoe zal hij reageren?

Driekoningen
In de kas laat Chantal ten Brinke zien hoe je je huis speciaal voor Driekoningen kunt stylen. Want hoe zit dat precies met goud, wierook en mirre?

Zeist
Bert van Leeuwen gaat op zoek naar wat bezoekers en medewerkers van de kringloop in Zeist te vieren hebben.

Volg ons op