Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 11 januari

Van Harte - donderdag 11 januari

Bij het programma 'Van Harte' is altijd wat te vieren! We zijn te gast bij Fynn op een voor hem heel bijzondere dag. Omdat hij het niet meer kan, loopt zijn oom uit Brazilië speciaal voor hem de marathon van Amsterdam. Bekijk hieronder de promo.

Grieks nieuwjaar
Zondag 14 januari viert de Orthodoxe Kerk pas het nieuwe jaar. In de kas bakt Annemarie Pronk daarom een Grieks nieuwjaarsbrood. Een bijzonder rijkgevuld brood waaraan een mooie symboliek vastzit.

Zeist
Bert is vandaag in de brandweerkazerne in Zeist. Valt daar nog iets te vieren?
 

Volg ons op