Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 16 januari

Van Harte - dinsdag 16 januari

Frank Bosman is bij de jaarlijkse Sint-Hubertusviering in Oirschot waar jachthoornblazers muziek maken en dieren een wel heel speciale plek krijgen. Frank zoekt de verbinding tussen mens en dier, en zoekt uit wat er zo speciaal is aan de Sint-Hubertusbroodjes die één keer per jaar worden gebakken.

Ook zijn we te gast bij een speciaal feest georganiseerd voor de 11-jarige Tess van der Plas. Sinds moeder Sandra te horen kreeg dat Tess ernstig ziek bleek te zijn, koos ze ervoor om van haar te genieten en haar leven te vieren nu ze er nog is.

In de kas laten we zien hóe je kan vieren. Kledingexpert Nathalie Bharos helpt Ton Hanegraaf die er goed en representatief uit wil zien voor het openingsfeest van zijn nieuwe bedrijf. Hij wil niet in pak, zoals altijd. Maar hij wil wel goed voor de dag komen en er netjes uitzien. Nathalie weet daar wel raad mee!

Volg ons op