Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 17 januari

Van Harte - woensdag 17 januari

Frank Bosman neemt ons mee naar een Dabke Night. Op dit feest, georganiseerd door Syrische vluchtelingen, danst jong en oud, man en vrouw met elkaar de Dabke. Deze vrolijke en uitbundige dans wordt al 3.000 jaar door heel het Midden-Oosten gedanst. Frank kijkt wat soms wat stijve Nederlanders hier kunnen leren.

Maya en Ludchen vieren het leven van hun pasgeboren zoon met een feestelijke fotoshoot. Na het overlijden van hun zoon Riley Jay zaten ze lang in de put. En hoewel het verdriet om hem niet weg is, willen ze dit nieuwe begin benadrukken met een prachtige foto van hun hele gezin. 

In de kas laten we zien hóe je kan vieren. Annemarie Pronk bakt een huis van koek. Een leuk en verrassend cadeau voor als je bijvoorbeeld nieuwe buren hebt!

Volg ons op