Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 18 januari

Van Harte - donderdag 18 januari

Henk gaat in Barneveld op zoek naar wat mensen daar te vieren hebben. Er is elke dag namelijk wel reden voor een feestje! In gesprek met een winkelmedewerkster ontdekt Henk dat ze juist die dag wel iets heel speciaals te vieren heeft.

Johan van der Geest is al 60 jaar dag en nacht te vinden op zijn club, voetbalvereniging SDO in Bussum. De club viert dit jaar haar honderdjarig bestaan met een groot feest. Johan zet alles op alles om dit jubileumfeest een bijzonder en koninklijk tintje mee te geven. 

In de kas laten we zien hóe je kan vieren. Komende zaterdag is het Nationale Tulpendag. Op die dag wordt de start van het tulpenseizoen gevierd. Vanaf dan is onze nationale trots weer volop verkrijgbaar. Meesterbinder Pim van den Akker laat zien hoe je met tulpen en met takken uit je grauwe kale wintertuin een fleurig en vrolijk bloemstuk maakt.

Volg ons op