Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 22 januari

Van Harte - maandag 22 januari

In 'Van Harte' vieren we de verjaardag van Jan van Hoff. Hij mag 100 kaarsjes uitblazen. En het is dubbel feest, want zijn dochter en schoonzoon zijn op deze feestelijke dag ook nog eens 50 jaar getrouwd.

Meesterbloembinder Pim van den Akker maakt in de kas een toepasselijk verjaardagsboeket met een persoonlijke touch.

Frank Bosman is op het lichtfeest van de Midwinterhoornblazers in Oldenzaal waar men met traditionele hoorns elkaar, net als vroeger, het midden van de winter aankondigt.

Volg ons op