Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 24 januari

Van Harte - woensdag 24 januari

Toen Liesette Braams tien jaar geleden voor het eerst in een raceauto stapte, was ze meteen verkocht. Ze wist gelijk: dit wil ik! En ze heeft aanleg! In races laat ze al gauw de meeste coureurs achter zich. Ze groeit uit tot een van de beste vrouwelijke racers in Europa. Een paar jaar geleden werd een bijzondere vorm van kanker bij Liesette geconstateerd. Er breekt een moeilijke en onzekere periode aan. Word ik weer gezond? Hoe moet het met mijn gezin? En, kan ik ooit weer racen? Liesette is een doorzetter en knokt zich terug. En vandaag is het daarom feest: Liesette gaat voor het eerst de racebaan weer op!

In Gorinchem gaat Bert vandaag de straat op. Hij zoekt naar groot en klein geluk bij de mensen die hij tegenkomt. Zo ontmoet hij twee vrolijke muzikale dames die niet kunnen wachten op het grote aanstaande concert van hun koor. Bert krijgt alvast een piepklein voorproefje.

Volg ons op