Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 25 januari

Van Harte - donderdag 25 januari

Vandaag zijn we te gast bij het welkomstfeestje voor de vijftienjarige Cynthia. Door een ernstig ongeluk heeft ze maandenlang ver van huis gerevalideerd. En vandaag is de dag dat Cynthia eindelijk weer naar huis mag.

In Barneveld gaat Henk op zoek naar groot en klein levensgeluk en raakt in gesprek met een vrolijke miljonair die voor geen goud wil stoppen met werken.

In de kas geeft Joëlle Rothuizen snelle tips voor een onverwachts feestje.

Volg ons op