Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 29 januari

Van Harte - maandag 29 januari

In deze uitzending ontmoeten we de 22-jarige Koen Bouwman. Koen heeft het syndroom van Down. Hij woont al ruim drie jaar op Spelderholt, en werkt daar in de groenvoorziening. Koen geniet hier met volle teugen. Vandaag wordt een bijzonder dag, want hij krijgt een diploma voor zijn werk in de tuinen. Het wordt een feestelijke dag met een heel bijzondere verrassing.

Kledingstyliste Nathalie Bharos ontvangt Diana in de kas. Diana heeft na een grillige periode haar man opnieuw ten huwelijk gevraagd. Maar wat trek je aan op de feestelijke dag? Nathalie heeft drie prachtige jurken uitgezocht waar ze uit kan kiezen. Welke neemt ze mee naar huis?

Cultuurtheoloog Frank Bosman duikt in het leven van Heilig Buurke. De sterfdag van Buurke wordt ieder jaar gevierd. Dagelijks komen er mensen uit het hele land om hun gebeden bij het graf van Buurke neer te leggen. Frank vertelt ons op geheel eigen wijze, alles over deze inspirerende heilige.

Volg ons op