Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 31 januari

Van Harte - woensdag 31 januari

Styliste Joëlle Rothuizen viert de 80ste verjaardag van prinses Beatrix. Ze maakt een 3D-object van het silhouet van onze prinses en geeft verrassende tips voor als jezelf iets te vieren hebt.

We zijn bij de feestelijke beëdiging van burgemeester Anton Stapelkamp in zijn nieuwe gemeente Aalten. Anton Stapelkamp was burgemeester van het Zeeuwse Kapelle, maar hij had een grote droom: burgemeester worden van Aalten. Daar liggen zijn roots, en die gaan terug tot zelfs 500 jaar geleden.

Bert van Leeuwen bezoekt Zeist en vraagt rond of de inwoners nog iets te vieren hebben. Leuke en spannende ontmoetingen volgen in een ogenschijnlijk gewoon winkelcentrum.

Volg ons op