Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 1 februari

Van Harte - donderdag 1 februari

Vandaag zijn we te gast bij Sjouke en Sjippie in Oostermeer. Zij runnen de plaatselijke buurtsuper. Die fungeert niet alleen als winkel, maar ook als sociale ontmoetingsplaats. Het voortbestaan van de winkel is nogal onzeker. De blijdschap is dan ook groot als Sjouke en Sjippie bij de loterij een prachtig geldbedrag winnen als steuntje in de rug.

In de kas viert Annemarie Pronk alvast Maria Lichtmis, het feest waarbij gedacht wordt aan het eerste tempelbezoek van baby Jezus, veertig dagen na Kerst. Annemarie bakt ter gelegenheid van dit feest samen met haar dochter een pannenkoekentaart. Wat dat te maken heeft met Maria Lichtmis, legt zij graag uit.

En Henk van Steeg gaat in de straten van Zwolle op zoek naar groot en klein geluk.

Volg ons op