Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 5 februari

Van Harte - maandag 5 februari

In de kas vieren we de naamdag van Sint Brigida, een belangrijke Ierse heilige. Zij heeft eigenhandig een klooster gesticht, waarmee ze een enorm landbouwbedrijf opzet. De opbrengst van het land verdeelt ze onder de armen. Brigida wordt de beschermheilige van de landbouw en veeteelt. Ter ere van haar bakt Annemarie Pronk met granen en noten.

Wat doe je als je partner net is overleden en zijn verjaardag komt eraan? Voor Anke Verweijen is het duidelijk wat háár Dennis had gewild: vieren! Dennis vierde het leven en greep elke gelegenheid aan voor een feestje. Voor Anke, de familie en de vrienden van Dennis is er dus geen twijfel mogelijk: we gaan zijn verjaardag vieren.

En Bert van Leeuwen is op zoek naar groot en klein geluk in Gorinchem. Er is namelijk altijd wel reden voor een feestje.

Volg ons op