Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 7 februari

Van Harte - woensdag 7 februari

We gaan op stap met de familie Van der Ven. Volgens traditie heeft opa voor het 50-jarig huwelijksfeest een verrassingsuitje gepland. En dat is best bijzonder, want niemand had gedacht dat opa dit mooie feest nog zou kunnen meemaken.

Cultuurtheoloog Frank Bosman reist het land door om allerlei feesten en gedenkdagen mee te maken. Hij is op een bijeenkomst in Monnickendam, waar men op bijzondere wijze de doden herdenkt.

In de kas werkt Pim van den Akker aan een leuk bloemstukje met chrysanten dat je prima op een kinderfeestje kan maken.

Volg ons op