Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 8 februari

Van Harte - donderdag 8 februari

Kledingstyliste Nathalie Bharos ontvangt Harriëtte in de kas. Harriëtte viert binnenkort haar 12-jarig huwelijksfeest. Maar wat trek je aan op die feestelijke dag. Ze heeft een klein budget en Nathalie geeft extra tips hoe je met weinig geld toch leuke kleding kan combineren. Nathalie heeft drie prachtige jurken uitgezocht, maar welke jurk neemt Harriëtte mee naar huis?

Van Harte is te gast op een heel bijzondere dag bij een wel heel bijzondere vereniging. Op 14 januari vierde rolstoeldansvereniging Quickly Dancers haar 25-jarig jubileum. Voor voorzitster en dansdocent Ine Verwegen is dit een bijzondere dag om terug te blikken op roerige jaren, maar ook een dag om met plezier vooruit te kijken.

Terwijl de rest van ons land 11, 12 en 13 februari carnaval viert, doet men dat in drie Limburgse dorpjes Velden, Lottum en Grubbenvorst eerder. Da’s gek. Precies, dat is Gekke Maondaag. Op 29 januari viert Grubbenvorst dit carnavalsfeest. En wel alles op die ene Gekke Maondaag. Cultuurtheoloog Frank Bosman reist af naar Grubbenvorst en geeft op eigenzinnige wijze uitleg waarom deze dorpjes al veel eerder carnaval vieren dan de rest van het zuiden.

Volg ons op