Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 27 februari

Van Harte - dinsdag 27 februari

Vandaag vieren we het feest van 'Ouwe Sunderklaas', niet te verwarren met de ons bekende goedheiligman. Frank Bosman ontdekt op Texel de ins en outs van dit typisch dorpse verkleedfeest.

Ook zijn we te gast bij Hans en Gerline. Zij emigreren binnenkort naar Papoea-Nieuw-Guinea. Samen met hun drie dochters gaan ze een boerderij opzetten voor een zendingsorganisatie en daarom organiseren zij een afscheidsfeest met een lach en een traan voor familie en vrienden.

In de kas heeft Pim van den Akker een leuk idee voor een cadeau om mee te nemen naar een housewarming: een trendy plantenhanger.

Volg ons op