Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 5 maart

Van Harte - maandag 5 maart

Annemarie Pronk bakt vandaag een echte snoeptaart. Leuk om een kinderverjaardag extra feestelijk te maken.

Cultuurtheoloog Frank mengt zich tussen de paardenhandelaren in Elst. Op de jaarlijkse paardenmarkt verdiept hij zich in gewoontes en tradities. Hij laat zien waar het 'handjeklap' vandaan komt en de uitdrukking 'een steentje bijdragen' wordt ook duidelijk.

In de Utrechtse Betonbuurt ontmoeten we Paul en Irma van den Boom. "We begonnen letterlijk met een tent op het grasveldje bij ons in de buurt." Zo startte hun avontuur, met het oprichten van een evangeliegemeente in deze beruchte buurt van de stad. Nu, enkele jaren later, zijn er 600 leden en hebben ze een eigen kerkgebouw. 'Van Harte' is bij de feestelijke opening van dit gebouw.

Volg ons op