Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 6 maart

Van Harte - dinsdag 6 maart

Donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Pim maakt voor deze gelegenheid een bijzonder bloemstuk van stoere bloemen met vrouwennamen.

Ook zijn we te gast bij Henk Budding. Na een periode van verslaving mag hij een welverdiend diploma in ontvangst nemen.

Henk gaat op de markt in Veenendaal op zoek naar groot en klein geluk en komt terecht in een wel heel bijzondere achtertuin. De eigenaar van de tuin ging nog niet zo lang geleden op zijn knieën om zijn geliefde ten huwelijk te vragen.

Volg ons op