Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 14 maart

Van Harte - woensdag 14 maart

Het is vandaag Biddag voor Gewas en Arbeid. Op deze dag wordt er speciaal gebeden voor de oogst en het werk. In de kas besteden we aandacht aan Biddag. Bloemkunstenaar Pim van den Akker maakt er een bijzondere creatie bij.

Bert van Leeuwen is in Woerden te gast bij Jan. Het is een bijzondere dag voor Jan, omdat zijn boot te water gelaten wordt. En we zijn in Kampen bij een heel bijzondere verjaardag.

Volg ons op