Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 15 maart

Van Harte - donderdag 15 maart

In de kas bakt Annemarie een taart voor St. Patrick's Day, de nationale feestdag van Ierland. Een feest dat door de Ieren over de hele wereld wordt gevierd. Op deze dag, jaarlijks op 17 maart, herdenken ze de belangrijkste heilige van Ierland: Saint Patrick.

En 'Van Harte' is bij het Vlooienstoken, een oud lentefeest waar het ongedierte van de winter wordt verbrand op de Bedafse Bergen in Uden.

Volg ons op