Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 19 maart

Van Harte - maandag 19 maart

Gino en Patricia zijn een paar weken geleden getrouwd, maar vandaag gaan de bruidskleren weer aan. De medevrijwilligers van restaurant 'Van Harte' hebben een prachtig feest voorbereid om het kersverse bruidspaar nog eens in het zonnetje te zetten.

In Utrecht is Bert van Leeuwen op zoek naar groot en klein geluk om het leven te vieren. Hij belandt in een tattooshop en krijgt daar een heel bijzondere tatoeage onder ogen.

In de kas bakt Annemarie Pronk heerlijke Luikse wafels.

Volg ons op