Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 20 maart

Van Harte - dinsdag 20 maart

In de kas viert Joëlle het feest Maria Boodschap. Dit wordt zondag 25 maart in veel kerken gevierd. Dit is de dag dat Maria hoorde dat zij zwanger was van Jezus. Veel kunstenaars zijn door deze gebeurtenis geïnspireerd, denk aan Bach met zijn Magnificat. Ook Joëlle laat zich inspireren en maakt iets speciaals voor de kinderkamer: een macramé hanger met engeltjes.

We zijn te gast op het verrassingsfeest voor Joop van Alfen. Dubbel feest, want hij wordt 90 én is 70 jaar vrijwilliger bij het Leger des Heils. Vier ochtenden in de week staat hij onvermoeibaar in de tweedehandswinkel. Met zo'n honderd genodigden belooft het een groots feest te worden voor Joop.

Henk van Steeg is in Nijmegen op zoek naar inwoners die iets te vieren hebben. Hij stuit op groots geluk in het hele kleine.

Volg ons op