Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 21 maart

Van Harte - woensdag 21 maart

'Van Harte' viert de lente! Pim van den Akker volgt het voorbeeld van de vogels en laat zien hoe je een nest kunt maken met voorjaarsbloemen. Het resultaat: een origineel lente bloemstuk.

In het Zeeuwse Noordwelle gaat Frank Bosman langs bij een bijzonder evenement: Strao. Traditiegetrouw worden de trekpaarden van het dorp die dag uit de stal naar het strand geleid. Daar mogen ze na de lange winter helemaal losgaan in de frisse voorjaarslucht.

Marjorie de Cunha ontwikkelde zich in de afgelopen 25 jaar tot succesvol sociaal onderneemster. Met haar werk inspireert ze vrouwen uit Amsterdam-Zuidoost en helpt ze hen hun dromen te verwezenlijken. En dat wordt vandaag gevierd. Na een gebakje met haar 96-jarige moeder, haar grote inspiratiebron, wordt er getoost met vrienden en vriendinnen.

Volg ons op