Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 26 maart

Van Harte - maandag 26 maart

Styliste Joëlle Rothuizen maakt in de kas een eigentijdse statieweg, zodat iedereen thuis op zijn eigen manier de Stille Week voor Pasen kan vieren.

Op Urk ontmoeten we Joël de Vries. Twee jaar geleden werd bij hem leukemie ontdekt. Inmiddels is hij genezen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Met een 'Roaring Twenties'-themafeest wil hij iedereen op Urk die hem en zijn familie hebben gesteund bedanken.

Frank Bosman is bij een bijzonder evenement in Grouw. Hier wordt Sint Piter gevierd. Twee maanden nadat de rest van Nederland Sinterklaas heeft gevierd, vieren ze hier een gelijksoortig feest.

Volg ons op